torsdag 22 november 2012

Framtida Stjärnor Att Investera I

Bli Hästägare - Investera I En Travhäst! 


Nu kan du investera i en framtida stjärna,en häst eller människa. Med Trade In Sports hjälp kan du investera i tänkbara objekt. Du köper och säljer andelar, precis som på börsen. Där handlar du i företag men på Tradeinsports handlar du med djur (hästar) och människor.  

Så här går en nyintroduktion till: Trade in Sports får i uppdrag av t.ex. en travtränare att sälja ut andelar i en travhäst. Travtränaren specificerar sina kostnader för att köpa hästen samt för att träna och tävla hästen under en period och Trade in Sports lägger till sina kostnader för att adminstrera andelsägandet.

Den totala kostnaden fördelas på ett antal andelar som kunderna erbjuds att köpa på Trade in Sports.se till ett fast pris. När samtliga andelar sålts eller när introduktionsperioden är slut kan innehavarna handla andelarna på marknaden eller behålla andelarna och ta del av eventuella vinster som hästen springer in.

 Att notera är att du som kund på Trade in Sports betalar för en andel EN gång och att man inte är skyldig att betala in löpande månadskostnader som är vanliga i andra andelslösningar.  



Golfspelare först ut: En ung och lovande golfspelare från Växjö - Alexander Björk - Målet är att samla in 400 000 kronor och säljer därför vinstandelar från sitt eget spel under de kommande fyra åren via företaget Trade in Sports. Alexander Björk är en lovande golfspelare som siktar på att etablera sig på Europatouren under de närmaste åren.



Hästar: För dagen finns det tre hästar att investera i.  

Wild Life: Wild Life är en 3-årig hingst vars kända pappa Offshore Dream (FR) bl.a. vunnit Prix d’Ameriques 2 gånger (2007 & 2008) och totalt under karriären sprungit in över 21.5 mkr.  


No Limit Angel är ett litet 2-årigt sto som gått mycket bra i träning och redan avklarat både kval- och premielopp.

Johnny Takter tyckte att hon kändes spännande i kvalet och nu är siktet inställt på tävlingsdebut i början på mars. Förväntningarna är stora med den forne världsrekordhållaren på tusenmetersbana Going Kronos som pappa och med Andover Hall som morfar. Det är först i år som Going Kronos avkommor börjat tävla och förhoppningen är att No Limit Angel blir ett bevis på Going Kronos höga kvalitet även inom avelssammanhang.  


Rock Lobster Tail är en storvuxen 2-årig valack som planeras göra tävlingsdebut i februari 2013. Pappan Chocolatier är en mycket högt rankad avelshingst som blev fullbokad i år och som fick högsta poäng tillsammans med Maharajah på avelsvärderingen.

Trots en liten 3-årskull var det två stycken hästar efter Chocolatier med i årets final av Svenskt Travkriterium, Chelsea Boko och El Mago Pellini. Mamman In the Shell var ett fint sto som sprang in 1,7 miljoner och gjorde som bäst 1.10.

Tycker du att det låter bra och att du kan tänka dig att investera i en framtida stjärna, då besöker du Trade In Sports.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar